Wat is uw woning in Apeldoorn waard?

Rond uw eigen woning of de woning die u op het oog heeft, spelen altijd wel zaken die te maken hebben met de waarde ervan. Vaak is er verwarring over de definitie 'taxatie'. Graag zetten wij die voor u op een rij. Uiteraard kunnen wij u aan een taxatie snel, solide en secuur helpen, dit mag duidelijk zijn.

Gratis verkoopplan: reële richtlijn voor de vraagprijs

Wij geven u graag een geheel verkoopplan weer waarvan wij denken dat u ermee de markt op kunt. Kortom, een reële richtlijn voor de vraagprijs. Dit gratis verkoopplan doen wij voor u met plezier en professioneel. Voor u een solide getal waarmee u een behoorlijk gefundeerde rekensom kunt maken. Bijvoorbeeld als u uw woning wilt verkopen. Bent u benieuwd? Ga naar contact en vraag ons om een gratis verkoopplan. We zitten al voor u op de fiets!

Gevalideerde taxatie: officieel én erkend

Een gevalideerde taxatie is een officiële taxatie die landelijk wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen zoals banken, rechtbanken en de Belastingdienst. Wij mogen en kunnen die gevalideerde taxaties doen omdat we lid zijn van de NVM en dus ook de benodigde certificaten hebben. Eveneens zijn wij erkend door het NWWI. Heeft uw hypotheekaanvraag betrekking op het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Dan is een gevalideerde taxatie verplicht. U kunt hier klikken om direct een gevalideerd taxatierapport via het NWWI aan te vragen.

Aantrekkelijke tarieven

Wij rekenen voor een gevalideerd rapport een scherp en all-in tarief. Informeer gerust eens. De kosten zijn aftrekbaar van de belasting als deze verband houden met de financiering van uw eigen woning (uw hoofdverblijf). En uiteraard komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis verkoopplan! Wij kunnen u eveneens een onafhankelijke hypotheekadviseur adviseren, als u dat wenst.

Contact met Mennink