Kantoor

Onze medewerkers maken het verschil

Wat u ook regelt rondom uw huis: het gaat om mensen en vertrouwen. Dus maken de medewerkers van Mennink Makelaars het verschil. We zijn makkelijk in de omgang, verruilen poespas voor professionaliteit en komen elke gemaakte afspraak na.

Graag stellen wij ons in vogelvlucht aan u voor:

Frank Mennink

Frank Mennink Directeur/ eigenaar/ makelaar/ taxateur/ fietsende makelaar

“Mennink kent de klant en de markt en heeft een no nonsens mentaliteit”

Als ´mensen mens´ is het mooi om verkopers en kopers te begeleiden en om soms tegengestelde belangen bij elkaar te brengen. Als makelaar en taxateur kom je in zoveel verschillende huizen, gezinnen en situaties terecht dat het altijd spannend en bij iedereen anders is. Voor mij, als leidinggevende, ben ik ook nog actief met kantoorzaken en alles wat daarbij hoort. Het zelfstandig zijn geeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid en is steeds uitdagend.

Als geboren en getogen Apeldoorner ben ik in 1998 in de zaak gekomen en heb ik in 2004 mijn makelaarsdiploma gehaald. Ik ben de 3e generatie Mennink Makelaars en wij zijn, denk ik, het oudste zelfstandige makelaarskantoor in Apeldoorn. Mennink kent de klant en de markt en heeft een no nonsens mentaliteit. Ik ken Apeldoorn en zijn huizenmarkt goed en heb er mijn uitgebreide netwerk. Apeldoorn heeft een grote verscheidenheid aan huizen. Veel vrijstaande en helft van dubbele woningen. Apeldoorn is mooi gelegen op de Veluwe en centraal in Nederland met goede uitvalswegen.

Veelzijdig actief in vrije tijd

Ik woon zelf in een leuke hoek van Apeldoorn in een drieslag jaren dertig woning met mooie detaillering: echt een gezellig huis. In mijn vrije tijd doe ik aan marathon schaatsen en fietsen op m’n racefiets en MTB. Door te sporten maak je je hoofd leeg en krijg ik weer veel energie. Ik houd verder van reizen maken en andere culturen ontdekken.

Mennink Makelaardij