Beschrijving

Deze mooi gelegen eindwoning met moderne open keuken, 4 slaapkamers, groot houten dakkapel met trespa panelen en met een leuke tuin met veranda en stenen berging is te koop! De wanden, vloeren, toilet, badkamer en keuken zijn goed afgewerkt en uitgevoerd, u kunt er zo in. Vanuit de woonkamer kijkt u vrij uit over de groenstrook en de buitenzijde is recent geschilderd. 

Indeling:
Entree, hal, keurig toilet, trapkast, vernieuwde meterkast, garderobe, lichte doorzonwoonkamer met zijraam, keurig nette open keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 voorzien van een kastenwand, badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel en een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: overloop met C.V. ketel (ca. 2014) en wasmachineaansluiting, 4e slaapkamer met groot dakkapel en voorzien van elektrisch rolluiken.

Bouwjaar: ca. 1970
Perceeloppervlak: 137m²
Woonoppervlak: ca. 108m²
Inhoud: ca. 365m³
Aanvaarding: in overleg
Garagebox: Het is mogelijk om een garagebox erbij te huren. Wij kunnen u in contact brengen met verhuurder voor meer informatie.
Extra informatie: Het betreft hier een bieden vanafprijs. 

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s en documentatie beschikbaar. U vindt de website op zwaluwstraat1.nl.

Ten tijde van bezichtigen houden wij rekening met extra maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Interesse in dit huis? Neem dan contact met ons op.
Schakel daarbij uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken