Beschrijving

Waar vind je dat nog; nabij het centrum van Apeldoorn, een goed onderhouden helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage en een ruime oprit welke geschikt is voor meerdere auto’s. En dat is nog niet alles, de diepe tuin biedt zowel zon- als schaduwplekken. Het centrum van Apeldoorn, NS-stations ‘Apeldoorn’, ‘Osseveld’ en ‘De Maten’ en haltes voor streek- en stadsvervoer zijn nabij gelegen. De snelwegen A1 en A50 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Let wel; deze woning wordt aangeboden met een 'bieden vanafprijs'. Biedingen vanaf dit bedrag worden door verkoper in overweging genomen.

Indeling: Entree, hal, toilet met wandcloset en fontein, meterkast, ruime L-vormige woonkamer met parketvloer en toegang tot de tuin, open keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en bijkeuken/ achterentree. 

1e etage: overloop, 3 ruime slaapkamers, goed uitgevoerde badkamer met ligbad, ruime douchehoek, 2e toilet en wastafelmeubel. 

2e etage: door middel van een vaste trap bereikbare ruime zolderetage met overloop, waarop de aansluitpunten voor de was-apparatuur, mechanische ventilatie en CV-ketel zijn gesitueerd. Deze etage biedt mogelijkheden tot het creëren van een 4e slaapkamer.

Het woonhuis is goed geïsoleerd met dak-, vloer-, spouwisolatie en is geheel voorzien van dubbele beglazing. Daarnaast heeft de woning een zonnige, diepe en fraai aangelegde tuin, gelegen op het noorden en kunt u de auto parkeren op de ruime oprit aan de voorzijde of in de stenen garage (ca. 19m²).

Bouwjaar: 1996 
Perceeloppervlak: 284m² 
Woonoppervlak: ca. 115m² 
Inhoud: ca. 400m³ 
Aanvaarding: in overleg 

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s en documentatie beschikbaar. U vindt de website op zutphensestraat37.nl. 

Ten tijde van bezichtigen houden wij rekening met extra maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. 

Interesse in dit huis? Neem dan contact met ons op. Schakel daarbij uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen. 

Aan eventuele onvolkomenheden in bovenstaande kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Kenmerken