Beschrijving

Op een mooie locatie in de wijk “Sprengenbos” aan de westkant van Apeldoorn, ligt deze charmante, zeer ruime, vrijstaande jaren ’30 villa met royale stenen garage en schuur op een royaal perceel van 493m². De woning biedt veel privacy door de beslotenheid van de tuin waar je op ieder moment van de dag kunt genieten van zon en schaduw. Het geheel is altijd keurig netjes onderhouden, heeft veel potentie en zal op onderdelen weer verder gemoderniseerd kunnen worden om het weer helemaal eigen te maken. Glas-in-lood, paneeldeuren, suite deuren, serre en balken plafond het is allemaal aanwezig. De ligging is zeer gunstig; nabij het centrum van Apeldoorn, winkels, scholen, het bos en sportpark Ordenbos. Daarnaast is de wijk is autoluw, rustig, kindvriendelijk en heeft de luxe uitstraling van de jaren ’30. 

Indeling: entree, hal met tegelvloer, keurig toilet, toegang kelder, royale lichte woonkamer met parketvloer, openhaard, suite deuren naar de zonnige serre met openslaande deuren. Dichte keuken v.v. diverse inbouwapparatuur en toegang naar ruime bijkeuken met aansluiting wasapparatuur en opstelling CV- ketel met toegang naar de tuin. 

1e Verd.: overloop, keurig 2e toilet, 3 slaapkamers waarvan 2 met eigen wastafel en toegang tot het platte dak en 2 slaapkamers hebben een vaste kast, nette badkamer met ligbad, separate douche en wastafel. Vaste trap naar…... 

2e Verd.: overloop, grote open zolderruimte, 4e slaap/ zolderkamer met vaste kast en in de open ruimte kan indien gewenst nog een 5e slaapkamer gerealiseerd worden. 

Bouwjaar 1939
Perceeloppervlakte: 493m²
Woonoppervlak: ca. 140m² en garage met schuur ca. 47m²
Inhoud: ca. 530m³
Aanvaarding: in overleg
Info: LET OP! DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s en documentatie beschikbaar. U vindt de website op staringlaan3.nl.

Ten tijde van bezichtigen houden wij rekening met extra maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. 

Interesse in dit huis? Neem dan contact met ons op. Schakel daarbij uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Aan eventuele onvolkomenheden in bovenstaande kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Kenmerken