Omschrijving

Karakteristiek vrijstaand woonhuis uit 1924 met heerlijke vrije zonnige achtertuin met houten schuur en houten garage die bereikbaar is vanaf de Ratzeburglaan. Voor de woning is ook nog een eigen parkeerplaats gelegen. Kortom zowel aan de voorzijde alsmede achterzijde kunnen voertuigen op eigen terrein geparkeerd worden. Deze traditioneel gebouwde woning beschikt nog over originele details, heeft een royale gezellige woonkamer met zijgevel op het zuiden, een keurige keuken en toilet en ligt aan een doodlopende straat in de wijk Het Loo nabij de Kroondomeinen. De woning is aan de buitenzijde goed onderhouden en de begane grond is gemoderniseerd. De verdieping met 4 slaapkamers en badkamer moet nog gemoderniseerd worden. De leuke winkels aan de Koninginnelaan, Paleis het Loo en diverse scholen zijn allemaal op loopafstand. Het centrum van Apeldoorn ligt slechts op een kleine 10 minuten fietsen.

Indeling:
Entree, hal met granito vloer, moderne meterkast, provisiekelder en toilet, royale woonkamer met serre en schuifdeur naar de tuin. Er zijn authentieke details bewaard zoals glas- in- lood. De woonkamer is voorzien van een massieve houten vloer, open haard en een erker aan de voorzijde. Moderne keuken, bijkeuken/ achterentree met plaats wasmachine, droger en HR combi CV- ketel.

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, waarvan 1 in gebruik is als doorloopkamer voor de badkamer.

Schuiftrap naar de 2e verdieping: zolderberging en zeer degelijk afgetimmerde kapconstructie.

Bouwjaar: 1924 
Perceeloppervlak: 379m²
Woonoppervlak: ca. 113m²
Externe bergruimte: ca. 8m² en ca. 20m².
Inhoud: ca. 485m³
Extra informatie: Ouderdomsclausule van toepassing.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken