Beschrijving

Keurig 2 kamerappartement gelegen aan de voorzijde op de 1e verdieping, in serviceflat ‘de Lindenhove’ en met een berging in de kelder. Het appartement is mooi gelegen in het complex, aan de voorzijde met schitterende loggia en fantastisch uitzicht over de Loolaan, Apeldoorn- Oost, de Parkenwijk en Kerschoten. 

Indeling:
Entree, hal met bergkast, licht betegelde badkamer met wastafelmeubel, douche, toilet met fonteintje en aansluiting was-apparatuur, nette hoekkeuken voorzien van koelkast, elektrische kookplaat en veel bergruimte, lichte ruime woonkamer met laminaatvloer, prachtig uitzicht en toegang tot ruime loggia, grote slaapkamer met schuifpui naar loggia/ balkon.

Over het complex:
Het complex is voorzien van een beveiligde entree, drie liftinstallaties, autogarage en receptie. Parkeren kan gratis op het dek vóór de flat. Op de bovenste (12e) verdieping treft men de recreatiezaal met een bibliotheek en een biljarttafel. Er zijn allerlei initiatieven tot het ondernemen van gezamenlijke activiteiten. Denk aan gymnastieklessen, koffieochtenden, exposities, cursussen en andere evenementen. Verder is aanwezig: kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fitnessruimte, schilderatelier, technische dienst, SRV-wagen (twee keer per week), wasruimte en een herensoos. Het is ook mogelijk tegen een geringe vergoeding een logeerkamer te huren voor familie of vrienden. De servicekosten zijn € 476,39 per maand voor het appartement en berging inclusief individuele kosten voor centrale verwarming en water, de opstalverzekering, huur van de elektr. boiler, glazenwasser, schoonmaak openbare ruimtes, algemeen onderhoud en algemene kosten (o.a. renovatie).

Momenteel vindt er een renovatie plaats van het gehele complex. Door deze renovatie wordt er een nagenoeg energie-neutraal complex gerealiseerd. Een nieuwe en moderne WTW-installatie zorgt voor een gezonder binnenklimaat. Daarnaast worden de bestaande balkons ruimer en voorzien van glazen schuifwanden. Alle ramen zijn uitgevoerd in aluminium, triple beglazing (HR+++) en voorzien van zonwering d.m.v. elektrisch bedienbare screens. De toegang tot het vergrote balkon wordt vervangen door een schuifpui.

Servicekosten: € 476,39 per maand
Bouwjaar: 1973
Woonoppervlak: 69m²
Aanvaarding: per direct
Info: Verkoper heeft het appartement nooit zelf bewoond, vandaar dat de niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing zijn.
Extra informatie: Voor de laatste stand van zaken aangaande de renovatie van het complex verwijzen wij u graag naar het secretariaat van de 'Lindenhove'. Zie hiervoor bijvoorbeeld lindenhove.nl.

Voor dit appartement is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s en documentatie beschikbaar. U vindt de website op loolaan41-13.nl.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken