Beschrijving

Waar vind je dat nog zo tegen het centrum van Apeldoorn aan, een moderne (1991) gebouwde hoekwoning met aangebouwde garage, een carport en eigen oprit. Dat is nog niet alles, de zonnige tuin ligt heerlijk op het zuidwesten en daar kan je de hele dag genieten van de zon. In de tuin is ook een fraaie veranda geplaatst om lang te kunnen genieten van de zomerse avonden. Achter het woonhuis is een plantsoen met speelvoorzieningen gelegen en kan een balletje getrapt worden. De woning is keurig onderhouden en voorzien van een groot kunststof dakkapel. Het centrum van Apeldoorn, station en haltes voor streek- en stadsvervoer zijn op slechts enkele loopminuten gelegen. 

Indeling: 
Entree, hal, toilet met wandcloset en fontein, trapkast, ruime woonkamer van maar liefst ca. 32m² met laminaat vloer, een gezellige houtkachel, open keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. 

1e etage: trap naar etage, overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamers is uitgevoerd met een airco, goed uitgevoerde badkamer met ligbad, ruime douchehoek met een mooie terrazzo vloer, 2e toilet en dubbele wastafel. 

2e etage: door middel van een vaste trap bereikbare ruime zolderetage met overloop, waarop de aansluitpunten voor de wasapparatuur zijn gesitueerd, ruime 4e slaapkamer met zijraam en veel bergruimte. 

Het woonhuis is uitstekend geïsoleerd met dak-, vloer- en spouwisolatie. Daarnaast is het woonhuis geheel voorzien van dubbele beglazing. Boven de garage is nog een zeer ruime zolderberging gelegen. De op- en afritten van de A1 en A50 zijn op slechts enkele autominuten gelegen. Kortom een woonhuis met een prima ligging. U kunt er bij wijze van spreken “zo in”.

Bouwjaar: 1991
Perceeloppervlak: 229m²
Woonoppervlak: ca. 110m²
Inhoud: ca. 450m³ incl. garage met zolder
Aanvaarding: in overleg
Info: LET OP! DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s en documentatie beschikbaar. U vindt de website op kayersdijk40.nl. 

Ten tijde van bezichtigen houden wij rekening met extra maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Interesse in dit huis? Neem dan contact met ons op. Schakel daarbij uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen. 

Aan eventuele onvolkomenheden in bovenstaande kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Kenmerken