Beschrijving

Op een mooie locatie aan de westkant van Apeldoorn gelegen gemoderniseerd speels ingedeelde vrijstaande split- level woning met aangebouwde stenen garage (in spouw van 7,23x3,39m), carport en rondom een mooi aangelegde tuin. Op ieder moment van de dag kunt u genieten van de zon en de prachtige lichtinval in de tuin! De woning is voorzien van een moderne woonkeuken welke een centrale plek in de woning inneemt, in de gehele woning ligt een eiken parketvloer, de muren zijn gestukadoord, toilet en badkamer zijn gemoderniseerd en er zijn naast de werk/hobbyruimte 4 goede slaapkamers aanwezig. Deze woning is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de winkels, bossen, scholen, Sportpark Orderbos, en uitvalswegen.

Indeling: 
Souterrain: Hobby/werkkamer van ca. 26m².

Entree met hangtoilet, garderobe en moderne meterkast, royale woon-/eetkeuken (ca. 28m²) v.v. alle apparatuur. Trapje naar gezellige woonkamer (ca. 26m²) met een houtkachel en mooie open vide.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamer van ca. 14, 8 en 8m², badkamer met douche, vaste wastafel en hangtoilet.

2e Verdieping: Overloop, plaats CV- ketel, bergruimte en mooie 4e slaapkamer van ca. 15m².

Bouwjaar: 1972
Perceeloppervlak: 435 m²
Woonoppervlak: ca. 161m²
Inhoud: ca. 706m³
Aanvaarding: in overleg
Info: Koopsom vanaf € 550.000,- k.k.

Ten tijde van bezichtigen houden wij rekening met extra maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s en documentatie beschikbaar. U vindt de website op chamavenlaan11.nl en loop de woning door met onze virtuele 3-D presentatie!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken