Beschrijving

Object/ligging 
Prachtig gelegen gemoderniseerde kantoorvilla met 6 parkeerplaatsen aan het Churchillplein tegenover schouwburg Orpheus en de Grote Kerk. 

Alle kantoorruimtes en vertrekken zijn modern afgewerkt. Datanetwerk, beveiliging, keuken, toilet zijn nieuw en het schilderwerk binnen en buiten is recent uitgevoerd. Voorzien van onder andere verwarming via combi CV- ketel. De koeling vindt plaats via airconditioning. U kunt er zo in! 

Oppervlakte en indeling 
Entree, ontvangsthal met marmeren vloer, toilet, grote vergaderruimte van ca. 35 m², 2 kantoorkamers van beiden ca. 17 m². 

Souterrain: 
entree, keuken, archiefruimte, moderne toiletgroep met 2 toiletten en een wastafelmeubel, 3 kantoorruimtes van ca. 11, 14 en 16 m². 

2e verdieping: 
overloop, archief/ bergruimte, 2 kantoorruimtes van ca. 26 en 17 m². 

Bestemming 
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan De Parken Indische Buurt en Beekpark. De bestemming van het perceel is: Gemengd - 1. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen. 

Opleveringsniveau 
Alle kantoorruimtes en vertrekken zijn modern afgewerkt. Het pand is onder andere voorzien van: datanetwerk, beveiliging, keuken, toilet, schilderwerk binnen en buiten zijn nieuw. Verwarming via combi CV- ketel en koeling vindt plaats via airconditioning. 

Parkeergelegenheid 
Bij het gehuurde behoren 6 parkeerplaatsen. Verder is er voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein in de omgeving.

Kenmerken