Corona protocol

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Ook ons kantoor zal zich hieraan houden. Vanaf maandag 23 maart 2020 gelden er nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De maatregelen zijn onder andere om thuis te blijven als iemand binnen het gezin (milde) gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Ook dienen we sociale contacten zoveel mogelijk te mijden en houden wij 1,50 meter afstand. Ook bij Mennink Makelaars doen we er alles aan om onze relaties en collega's te beschermen en verdere verspreiding te voorkomen.

Ons kantoor is geopend volgens de gebruikelijke kantoortijden en uiteraard ook bereikbaar middels de gebruikelijke kanalen. Wel willen wij bezoek op kantoor zo veel mogelijk beperken en u vragen, indien noodzakelijk en waar het niet anders kan, met maximaal 2 personen langs te komen. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM op.

  • Maximaal 2 kijkers/ gegadigden per bezichtiging, de eventuele aankoopmakelaar kan zich hieraan toevoegen.
  • Wij schudden geen handen en houden 1,50 meter afstand tijdens een afspraak of bezichtiging.
  • Was regelmatig grondig je handen, ook voor en na een afspraak of bezichtiging.
  • Raak zo min mogelijk aan in de woning, zoals leuningen, deurklinken, lichtschakelaars, etc.
  • Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin hoest, verkouden is of grieperig is. Wij maken graag, wanneer mogelijk, een nieuwe afspraak met u.
  • Kom niet naar een afspraak of bezichtiging indien iemand binnen het gezin mogelijk in contact met een geïnfecteerde is geweest. Wij maken graag, wanneer mogelijk, een nieuwe afspraak met u.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht, hierbij verzoeken wij u deze mee te nemen ten tijde van de afspraak.