“Het is heel bijzonder om het vertrouwen te krijgen om iemands woning te mogen verkopen”

Ik ben geboren en getogen in het mooie Apeldoorn. Juist die herkenbaarheid maakt het leuk om in en om Apeldoorn woningen te mogen verkopen. Ervoor zorgen dat vooral verkopers correct geïnformeerd worden over de stand van zaken bij verkoop van hun woning blijft bijzonder om te mogen doen. Het is natuurlijk altijd een spannend moment als je makelaarskantoor belt om een bezichtiging in te plannen. Maar vooral wanneer er een koopakte ondertekend gaat worden zal de spanning groot zijn. Om deel uit te mogen maken van de levensfase waarin iemand zijn grootste, meest kostbare bezit probeert te verkopen, is heel bijzonder. Het is motiverend en leuk om het vertrouwen te krijgen om iemands woning te mogen verkopen. Dit maakt het contact speciaal evenals de diversiteit van (ver)kopers.

Altijd gastvrij

Als ik zelf zou verhuizen, zou Mennink Makelaars mijn eerste keuze zijn, durf ik te stellen. Voor de kennis, ervaring, het persoonlijke contact en enthousiasme dat wij proberen uit te stralen en over te brengen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk ons kantoor open te houden. Mocht iemand vragen hebben of willen praten over een woning onder het genot van een kop koffie of thee, dan is dat mogelijk.

Hard werken en daarna goed ontspannen

Naast mijn werk ben ik graag veelzijdig actief. Allereerst voetbal ik graag. Daarnaast zit ik graag op de mountainbike, lekker even muziek in de oren, genieten van de natuur in en om Apeldoorn en dat doen wanneer het mij uitkomt. Tot slot mag ik graag de wereld ontdekken om nieuwe culturen en omgevingen te beleven. (Zuid-)Afrika heeft een speciaal plekje in mijn hart, maar ook Azië vind ik geweldig mooi.

Mennink Makelaardij